DUÁLIS KÉPZÉS

A Gál Ferenc Egyetem Szociális munka alapszakára duális képzési formára is lehet jelentkezni 2019/2020. tanévtől a egyetem gyulai karán!

A szociális munka professzionális segítő, fejlesztő, szervező tevékenység, mellyel embertársaink boldogulását, társadalmi közösségeink fejlődését segíthetik elő a jelentkezők!

A diploma megszerzését követően nagy előnyt jelent, ha valaki már a tanulmányi ideje alatt gyakornoki munkákat végezhet, megtanulhatja, hogyan lehet a szakmában dolgozó kollégáinkkal, társszakmák képviselőivel hatékonyan együtt dolgozni a kitűzött segítői célok sikeres elérése érdekében. Az elméleti ismeretekhez szorosan illeszkedő terepgyakorlati szakmai tudást, a tereptanárnak a koordinálásával lépésről lépésre sajátíthatják el a hallgatók. Az intézményi mentorok és az egyetem duális képzési koordinátora mindenben segítik a hallgató előrejutását, szoros együttműködésben dolgoznak. 

Intézményünknél idősek, fogyatékkal élő, pszichiátriai betegek nappali ellátásában, közösségi ellátásban, idősek tartós bentlakásos ellátásában, családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatások területen van lehetőség duális képzésre, a hallgató választása szerint.

A duális képzésre vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a jelentkezők hallgatói munkaszerződés alapján végezhetnek munkát nálunk, úgy, hogy felsőoktatási ösztöndíja mellett az intézménytől díjazást/fizetést is kap. Ennek mértéke minden hónapban a mindenkori minimálbér 60%-a.


https://gfe.hu/felvetelizoknek/kepzeseink/szocialis-munka-alapszak-dualis-kepzes/


 

https://www.facebook.com/100077707483279/posts/pfbid0ZagKu4wGDeApkWv7sYRB5fbzUAPRwPUbcLE4mWhEmCMPzqMfMG4zMJwydLvdVa9Cl/?sfnsn=mo

GYKESZGYI
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el