RÓLUNK

Intézményvezető:

Kiss Szabolcs

Telefon: 06-66-362-028

E-mail: vszocszolg@t-online.hu

Facebook: https://www.facebook.com/gykeszgyi

5700 Gyula, Galamb u. 21.

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények szakmai feladatairól és működési feltételeiről szóló 1/2000. (I. 7.) SzCsM rendelet értelmében látja el a szociális szolgáltatásokat.

 A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény, valamint személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 15/1998. (IV. 30.) NM rendelet a alapján gyermekjóléti alapellátást végez.

Tevékenységünk célja, hogy az ellátást igénylőknek a személyre szabott szolgáltatások széles köre álljon rendelkezésre, azok igazodjanak az ellátottak szükségleteihez. A szociális munkánk és ellátásaink középpontjában az ember, az egyén és a család szociális egyensúlyának helyreállítása áll.

GYKESZGYI
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el